Bine aţi venit!

alx_5552Sunt Răzvan; născut în Orşova, crescut în Dr. Tr. Severin şi student  în Bucureşti, încep acest blog pentru voi; om pasionat de fotografie, călătorii, veşnic îndrăgostit de munte, iubitor de mare, alergător amator. Nu am anotimpuri preferate, ci doar perioade din an pe care le consider propice pentru diverse activităţi. Nu pot spune că am o culoare preferată, dar ştiu că port in suflet dragostea pentru roşu şi albastru. Nu am un sport preferat; am fost invăţat să încerc din fiecare, aşa am ajuns să îndrăgesc foarte mult schiul, înotul şi tenisul.13327658_1215709888440815_5611052206233894927_nDe ce un blog? Mi s-a spus de mai multe ori că pot profita de pe urma pasiunilor mele. Îmi doresc  să scriu despre ele. Îmi doresc să scriu despre ture de o zi, despre plimbări de sfârşit de săptămână, despre evenimente sportive la care am luat sau voi lua parte. Tot aici voi posta fotografii, trasee, dar şi poveşti despre locurile vizitate, despre oamenii întâlniţi sau despre momente care m-au marcat. Am făcut mai multe rubrici pentru a fi mai uşor de sortat articolele:malaiesti-18Adventure Romania este despre excursii şi drumeţii pe teritoriul României.

Mehedinţi Travelscape cuprinde toate articolele despre zona din care provin şi anume Podişul Mehedinţi, dar şi trasee din Parcul Natural Porţile de Fier.

Bucharest Experience a luat naştere din dorinţa de a împărtăşi cu voi experienţele mele în capitala României.

Events este pentru toate articolele pe care le voi scrie după un eveniment (sportiv, cultural etc.).

City Breaks este despre locurile din România în care poţi petrece o mini-vacanţă.

Personal este pentru subiectele care nu intra în categoriile de mai sus, dar pe care îmi doresc să le împărtăşesc cu voi.

Aşadar, sper că v-am convins să aruncaţi o privire prin fiecare categorie, prin fiecare articol şi sper să vă fac să reveniţi cât mai des aici, pe blogul meu. Enjoy and Share!

Photo Credits:

-prima fotografie: Alex Daogariu

-a doua fotografie: Maratonul International Brasov

-a treia fotografie: Luiza Loloiu

 

2 thoughts on “Bine aţi venit!”

  1. Buna ziua domnule Razvan, am rasfoit cu interes blogul dvs si m-am bucurat sa vad ca scrieti asa frumos de orasul si judetaul natal. Am dori sa va solicitam aprobarea pentru publicarea catorva din pozele de aici pe pagina de FB a orasului fb.com/dts1833. Multumim anticipat

    1. buna ziua. da, aveti permisiunea mea sa postatu fotografiile, cu o singura conditie. puteti scrie sursa, dar sunt sigur ca acest lucru il faceati oricum. ma bucura mult cuvintele dumneavoastra si vreau sa va multumesc.

Comentezi?