Gânduri din Ardeal

Personal

Sunt în maşină, într-un loc în care nu prea mai sunt obişnuit să stau de la vârsta de 18 ani. Sunt în spatele celor doi oameni care mi-au dat viaţă şi cărora le sunt recunoscător pentru tot ceea ce sunt. Am început articolul la ieşire din Alba Iulia, iar de terminat nu ştiu când îl voi termina.dsc_9335Călătorului îi şade bine cu drumul, spunea cineva. Tranzitez România de la Cluj la Severin pe bancheta din spate a maşinii, asta după ce cu o zi mai devreme am zburat de la Bucureşti la Cluj, iar duminică ma voi întoarce în capitală cu trenul. Un final de săptămână petrecut cu familia, un final de săptămână în care ţi-am simţit lipsa, un final de săptămână în care ne-am dovedit că suntem doi oameni care ştiu ce îşi doresc.

Nu aveam de gând să scriu acest articol, dar m-ai convins prin faptul că nu mă laşi niciun moment să uit sa fiu copil, iar la acest lucru s-a adăugat şi scurta vizită în oraşul copilariei mele. M-am gândit mult la ce mi-ai spusîn legatură cu această completare a copilăriei cu maturitatea când vine vorba de noi. M-am gândit în timp ce stăteam la masă cu bunicii la cât de norocos sunt pentru că te-am întâlnit, pentru că imi aduci aminte în fiecare zi să mă bucur de lucrurile mărunte din viaţă. Îţi mulţumesc şi pentru acest lucru!dsc_2165În titlu am scris că sunt gânduri din Ardeal pentru simplul motiv că de fiecare dată când mă întorc la casa bunicilor mei din Alba Iulia am o stare de bine, de linişte sufletească. Acum pot spune că sper ca data viitoare când ajung în Alba Iulia să fiu cu tine, pentru a fi doi călători, doi turişti dornici să îşi creeze amintiri împreună în locuri deosebite.

Am primit din partea bunicii mele un sfat pe care îl las aici pentru că îl consider util pentru toate persoanele, nu numai pentru noi. Mi s-a spus sa ne respectăm şi să comunicăm, să petrecem timp împreună în diverse locuri, în diverse companii, să avem activităţi diverse, să facem lucrurile în doi pentru că sunt mult mai frumoase. Apoi m-am gândit la tine, la cum a început, la cum este şi la ce ne dorim. Am zâmbit pentru că realizez că fiecare moment cu tine e unic şi deosebit datorită faptului că urmăm sfatul de mai sus.dsc_1924Poate unii vor crede că mi-a luat Dumnezeu minţile şi că voi lăsa aici doar lucruri personale, doar gânduri îndreptate  către tine, dar ce nu ştiu acele persoane e că tu eşti şi o inspiraţie pentru mine şi asta se va vedea şi în fiecare postare pe care o voi scrie aici. Eşti persoana potrivită care a apărut la momentul potrivit într-o viaţă aflată într-un moment de cotitură.

Părăsesc Ardealul în încheierea acestui articol. În părăsesc fericit şi liniştit, dar şi împăcat datorită faptului că am nişte părinţi deosebiţi, nişte prieteni puţini, dar foarte buni, cărora le pot cere sfaturi la orice oră şi nu în ultimul rând datorită faptului că viaţa în doi este mult mai frumoasă!

Comentezi?