Mulţumiri în ziua de Crăciun

Evenimente & Personal

M-am tot gândit dacă este bine sau nu să pun în mediul online unele gânduri care îmi vin în minte, mai ales în perioada Sărbătorilor de iarnă. M-am gândit dacă persoanele care vor citi acest se vor regăsi în cele ce urmează. Aşa că am decis să încep o serie de „mulţumesc” pentru anumite persoane din viaţa mea, persoane care m-au influenţat într-un fel sau altul de la ultimul Crăciun până acum.

Mulţumesc părinţilor mei pentru sprijin necondiţionat, pentru că mereu au fost acolo când am avut nevoie, pentru că, în acest an, au avut răbdare cu mine şi m-au ascultat, pentru că nu mă judecă niciodată, indiferent de situaţie. Ei sigur citesc aceste rânduri şi poate rememorează, la fel ca şi mine, momentele cheie ale acestui an. Vă mulţumesc şi vă iubesc!

Mulțumesc!

Am început cu familia şi continui în aceeaşi notă. Am norocul să învăț mereu lucruri noi de la bunicii mei. Şi vreau să le mulţumesc pe această cale pentru fiecare sfat dat, pentru fiecare moment în care am stat la aceeaşi masă şi am schimbat vorbe ori simple priviri. Vă dau tuturor un sfat sincer: iubiţi-vă bunicii, apreciaţi fiecare clipă petrecută în compania lor şi ascultaţi mereu lecţiile de viaţă pe care vi le dau.

Din familia mea nu fac parte doar rudele, ci şi o anumită categorie de prieteni. Acei prieteni apropiaţi pe care îi poţi suna oricând pentru a le cere ajutorul, acei oameni care îşi răpesc din timpul lor pentru a te asculta ori pentru a-ţi da un sfat. Mulţumesc Ancăi şi Roxanei pentru prietenia voastră ce trece peste orice distanţă, mulţumesc Andrei pentru că eşti fratele pe care nu l-am avut niciodată. Mulțumesc lui Cristi, pentru că ai știut mereu să îmi fi alături, chiar și când nu meritam. Mulţumesc Radu R. şi întregii echipe 321sport pentru susţinere şi pentru exemplul pe care îl dau tuturor oamenilor.

321sport running family

Vă doresc tuturor Sărbători fericite alături de cei dragi. Să vă bucuraţi de timpul petrecut în tihnă, cu miros de vin fiert şi cozonaci şi să păşiţi în noul an plini de viaţă şi cu dorinţă de reuşită pe fiecare plan.

Comentezi?