Mulţumiri în seara de Ajun

M-am tot gândit dacă este bine sau nu să pun în mediul online unele gânduri care îmi vin în minte, mai ales în perioada Sărbătorilor de iarnă. M-am gândit dacă persoanele care vor citi acest se vor regăsi în cele ce urmează. Aşa că am decis să încep o serie de „mulţumesc” pentru anumite persoane din viaţa mea, persoane care m-au influenţat într-un fel sau altul de la ultimul Crăciun până acum.

Deşi am vorbit cu ea despre acest lucru şi am hotărât împreună că lucrurile noastre rămân doar ale noastre, nu poate lipsi de aici pentru simplul motiv că a reuşit să îmi schimbe percepţia despre viaţă. Mi-a adus acea linişte sufletească de care orice om are nevoie pentru a putea fi cea mai bună versiune a lui şi vreau să îi mulţumesc Mădălinei pentru că are încredere în noi.Mulţumesc părinţilor mei pentru sprijin necondiţionat, pentru că mereu au fost acolo când am avut nevoie, pentru că, în acest an, au avut răbdare cu mine şi m-au ascultat, pentru că nu mă judecă niciodată, indiferent de situaţie. Ei sigur citesc aceste rânduri şi poate rememorează, la fel ca şi mine, momentele cheie ale acestui an. Vă mulţumesc şi vă iubesc!

Am început cu familia şi continui în aceeaşi notă. Am norocul să învăt mereu lucruri noi de la bunicii mei. Şi vreau să le mulţumesc pe această cale pentru fiecare sfat dat, pentru fiecare moment în care am stat la aceeaşi masă şi am schimbat vorbe ori simple priviri. Vă dau tuturor un sfat sincer: iubiţi-vă bunicii, apreciaţi fiecare clipă petrecută în compania lor şi ascultaţi mereu lecţiile de viaţă pe care vi le dau.Din familia mea nu fac parte doar rudele, ci şi o anumită categorie de prieteni. Acei prieteni apropiaţi pe care îi poţi suna oricând pentru a le cere ajutorul, acei oameni care îşi răpesc din timpul lor pentru a te asculta ori pentru a-ţi da un sfat. Mulţumesc Ancăi şi Roxanei pentru prietenia voastră ce trece peste orice distanţă, mulţumesc Andrei pentru că eşti fratele pe care nu l-am avut niciodată, mulţumesc Luiza pentru toate încurajările şi pentru faptul că mereu ai ştiut să dai sfatul potrivit la momentul potrivit, mulţumesc Maxx pentru pasiunea comună ce ne-a permis să ne cunoaştem şi să ne ajutăm reciproc. Mulţumesc colegilor din A.S.C.B. care au ştiut să mă accepte aşa cum sunt. Mulţumesc Radu R. şi întregii echipe 321sport pentru susţinere şi pentru exemplul pe care îl dau tuturor oamenilor.

Vă doresc tuturor Sărbători fericite alături de cei dragi. Să vă bucuraţi de timpul petrecut în tihnă, cu miros de vin fiert şi cozonaci şi să păşiţi în noul an plini de viaţă şi cu dorinţă de reuşită pe fiecare plan.

Comentezi?